Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Bu 4 kadına dikkat edin! 227 suç kayıtları var! Serbestler!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Beyoğlu, Fatih ve Güngören'de çok sayıda kişinin çantalarının çalındığını söyleyerek şikayetçi olması üzerine polis araştırma başlattı.

        GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR

        DHA'da yer alan habere göre Güngören Nafiz Gürman Mahallesi Ahmet Kutsi Caddesi'nde, 5 Kasım'da yabancı uyruklu 3 kadının çantasını çalan hırsızların bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

        ÇEVRESİNİ SARIP ÇANTASINI ÇALIYORLAR

        Görüntülerde otomobille geldikleri anlaşılan 4 kadının, yolda yürüyen kadınların yanına bir şey sorma bahanesiyle yaklaştıkları görüldü. Kadınların etrafını saran ve onların dikkatini dağıtan şüphelilerden birinin el çabukluğu ile çantayı çaldığı belirlendi.

        REKLAM

        SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

        Polis olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada şüpheliler Yaren Ç. (25), Tuğçe K. (30), Nuray T. (59) ile Sevilay K.'yi (54) gözaltına aldı. Poliste yapılan incelemede şüphelilerin adeta birer suç makinesi oldukları ortaya çıktı. Yaren Ç.'nin daha önceden 128, Tuğçe K.'nın 20, Nuray T.'nin 39, Sevilay K.'nın ise 40 adet benzer suçlardan kaydının olduğu belirlendi.

        ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Hırsızlık Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüphelilerin Beyoğlu, Fatih ilçelerin de de benzer dolandırıcılık olayları gerçekleştirdikleri tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

        ADLİ KONTROLLE SERBESTLER

        Daha öncede defalarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilen Yaren Ç. ve suç ortakları oldukları iddia edilen şüpheliler yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ