Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Bu hafta burçları neler bekliyor? İşte haftalık burç yorumlarınız!
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Yeni haftada artık sonbaharın etkilerini iyiden iyiye hissetmeye başlıyoruz. Peki gökyüzü burçlar için neler söylüyor dersiniz? Öncelikle 22 Eylül Salı günü Güneş, Terazi burcuna geçti. Terazi de iletişim, ilişkiler, evlilik, güzellik, adalet gibi konuları temsil ediyor. Bu nedenle bu aralar ilişkilere yoğunlaşabilir ve dengede durmak için çaba sarf edebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha fazla önem verebilir ve dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Ayrıca enerjinizin arttığını hissedeceksiniz. 24 Eylül Perşembe günü ise Ay, Oğlak burcuna geçecek ve ani tartışmalara, açık olacağız. Peki 12 burcu ayrı ayrı neler bekleyecek? İşte 21-27 Eylül haftalık burç yorumlarınız…

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz hafta yaşanan aksiliklerden sonra yeni haftaya güzel bir başlangıç yapıyorsunuz sevgili Koç burçları… Bunun en büyük nedeni ise 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişi… Yeni haftada evlilik, ilişkiler, ortaklıklar gündeminizde olacak. Eğer bulunduğunuz ortamda anlaşmazlıklar varsa iş bitirici tavırlarınızla etrafınızdakileri sakinleştirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren bir mesleğiniz varsa güzel işler ortaya koyabilirsiniz. Fakat hafta ortalarına doğru sizi çileden çıkartmak isteyen kişi ve olaylar olabilir… Dikkatli olmakta fayda var.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Üşengeçlikten ayağa bile kalkmakta zorlandığınız günler geride kaldı… Yeni haftayla beraber kendinize daha çok bakmaya başlıyorsunuz sevgili Boğa burçları… İştahlı ve biraz tembelliğe yatkın bir burç olsanız da konu dış görünüşünüz olduğunda akan sular duruyor… Bu nedenle bu hafta daha bakımlı olmaya ağırlık veriyorsunuz. Spor ve düzenli beslenmeyle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca yeni projeler ve iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Teklifleri güzel değerlendirecek ve iş bitiriciliğinizle takdir toplayacaksınız.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta odak noktanız aşk ve ilişkiler oluyor sevgili İkizler burçları… Geçen haftanın stresinin büyük bir çoğunluğunu geride bırakıyorsunuz ve özel hayatınızı, kariyerinizin önüne koyuyorsunuz. Bunun en büyük nedeni ise 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçmesi… Salı gününden itibaren aşkta şansınız artıyor. Eğer yalnızsanız da bu haftayı ve ayı iyi değerlendirmenizde fayda var. Evli ve çocuklu İkizler burçlarının ise evlerinde kahkaha eksik olmayacak. Öte yandan kariyerde ise kullandığınız kelimeleri iyi seçin. Çünkü kalp kırabilirsiniz ya da tartışma ortamına zemin hazırlayabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Motivasyonunuzun gayet yüksek olduğu güzel bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz sevgili Yengeç burçları… 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle kariyerde beklediğiniz değeri görmeye başlayabilirsiniz. Öyle ki sürpriz iş teklifleriyle, iş anlaşmalarıyla keyiflenebilirsiniz. Öte yandan bu hafta ev ve aile konularına ağırlık vereceksiniz. Örneğin, ailenizle güzel aktiviteler yapabilir, ev içi etkinliklerden keyif duyabilirsiniz. Bunun yanında taşınma, eşya satın alma, dekorasyon gibi ev konularına da ağırlık verebilirsiniz.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Stresli geçen bir haftadan sonra daha rahat edeceğiniz günler geldi sevgili Aslan burçları… Yeni haftada Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle gündeminizde seyahat, eğitim ve yakınlarla ilişkiler olacak. Ayrıca yaratıcılık gerektiren işlerde ve sosyal medya konularında şansınız çok açık. Örneğin müzik ya da sahne sanatlarıyla ilgileniyorsanız, sosyal medyada daha fazla kişiye ulaşmanız, tanınmanız olası… Eğitim konusunda da daha hırslı ve çalışkan bir şekilde hareket ediyorsunuz. Aşk ve ilişkilerde iletişiminiz kuvvetli… Yalnızların ise şansı açılıyor.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Başaklar, yeni hafta sizler için pek çok sürpriz doğuruyor… Öncelikle aşk ve ilişkilerde şansınızın çok yüksek olduğunu, partnerinizle aranızda yoğun bir çekim olduğunu geçtiğimiz hafta belirtmiştik… İlişkilerde şansınız artarak devam ederken bu haftanın gündemini maddi konular, kazançlar kısaca para ile ilgili konular oluşturuyor. 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle kazancınız artabilir, bir yerden elinize güzel bir para geçebilir, ayrıca iş anlaşmalarıyla maddi konularda rahatlayabilirsiniz. Ancak hafta ortalarında ufak streslere karşı soğukkanlılığınızı korumanızda fayda var.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Doğum günlerini kutlamaya başlayan Terazilerin şansı oldukça açık… 22 Eylül’den itibaren bir aylık süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz… Yönetici gezegeni Venüs olan ve güzelliğe önem veren Teraziler, dış görünüşünde yaptığı yeniliklerle kendilerini çok daha iyi hissediyor. Ayrıca kendilerine odaklanarak iç huzurlarını sağlıyor… Farklı aktiviteler, sanat ile ilgili konularla zamanınızı geçiriyorsunuz ve pozitif tavrınızla tüm ilgiyi üzerinize toplamayı başarıyorsunuz. Bunun yanında kariyerde çıkabilecek tartışmalarda arabulucu görevini üstlenebilirsiniz.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Son günlerde yaşadığınız stres ve duyduğunuz sözler sizleri iç sesinizi dinlemeye itti sevgili Akrep burçları… Özellikle bu hafta 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle kendinize ağırlık vereceksiniz. Bulunduğunuz konumu, kimlerle yola devam etmeniz gerektiğini, hedeflerinizi, ruhsal yönden neye ihtiyacınız olduğunu ölçüp tartacaksınız. Kendinizi ve etrafınızdakileri sorguladığınız şu dönemde acımasız olmamaya çalışın. Çünkü söylediğiniz bir söz geri dönülmez sonuçlar doğurabilir.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Covid-19 pandemisi, en çok gezip eğlenmeyi ve sosyalleşmeyi seven Yay burçlarını etkiledi… Ve bu hafta Güneş’in Terazi burcuna geçişi daha çok gezme isteğinizi artırabilir. Sosyal mesafeyi koruyarak yeni haftada keyifli planlar yapabilir ve sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Ayrıca dert yandığınız konularla alakalı dostlarınızdan büyük destekler görebilirsiniz. Kariyerde ise istediğiniz verimi almaya başlayacaksınız.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gerek sağlık konuları, gerekse sıcak havalar yüzünden kariyeri biraz ihmal ediyordunuz sevgili Oğlak burçları… Ancak işle ilgili düzen kurmaya başlıyorsunuz. Çalışmayı ve alanının en iyisi olmayı seven, disiplini elden bırakmayan Oğlaklar, kariyere pür dikkat odaklanıyor ve bu durum elbette başkalarının dikkatini çekmeyi başarıyor… Eğer mevcut koşullardan memnun değilseniz, iş arayanlardansanız bu dönemde görüşmeler artabilir ve karşı tarafın dikkatini çekebilirsiniz. Aile içinde ise bir büyüğünüzün sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni ortamlara girmekte zorlanmayan sosyal olan Kova burçları yeni haftaya oldukça enerjik giriyor… Özellikle kariyerde geçtiğimiz hafta yaşadığınız zorluklar yeni haftayla beraber azalmaya başlıyor. Sosyal medya, reklamcılık, halkla ilişkiler ile ilgili konularda şans sizden yana olacak. 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle eğitim, seyahat, yurt dışı ile ilgili konular önem kazanıyor… Yalnızca dikkatsizlikle beraber oluşabilecek görünmez kazalara karşı dikkat!

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz hafta para ile ilgili sıkıntılar yaşayan Balıkların sorunları geride kalmaya başlıyor… 22 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle beraber kazançlar, bankayla ilgili konular, borçlar burslarla alakalı şanslı gelişmeler kapıda bekliyor sizleri. Gelirlerin artabileceği bu dönemde güzel anlaşmalara ve yatırımlara imza atabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda ise destekleniyorsunuz. Özellikle diyet ve sporla enerjiniz geri geliyor…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ