Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Bücür Cadı'nın 'Zeliş'i Merve Erdoğan: 3 kişilik hayatımızın birinci haftası doldu - Magazin haberleri
        1

        'Bücür Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Zeliş' karakteriyle tanınan Merve Erdoğan, geçtiğimiz hafta anne olmuştu. Kızına 'Zehra Mercan' adını veren Erdoğan, ilk aile fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

        2

        "HAYATIMIZA HOŞ GELDİN CANIM KIZIM"

        Oyuncu, yayınladığı fotoğrafa "Bugün 3 kişilik hayatımızın birinci haftası doldu. 7 gün ne ara geçti, biz bu 7 günde kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... Bize dünyanın en güzel duygusunu yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun...Hoş geldin hayatımıza canım kızım, ne kadar da güzel geldin, iyi ki geldin." notunu düştü.

        3

        "BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY SENSİN"

        Merve Erdoğan, geçtiğimiz yıl aralık ayında evlilik yıldönümünü ise şu sözlerle kutlamıştı:

        Senin eşin olarak 1 sene... Hayalini kurduğumdan daha güzel, daha hızlı, daha heyecanlı ve olabildiğince doya doya... Başıma gelen en güzel şey sensin. Şansım, doğru yolum ve en büyük mutluluğumsun. Yıllarca tek isteğimiz birlikte güzel bir yuva kurmak oldu. Düştük, kalktık ama ellerimizi hiç bırakmadık. Tüm ömrüm gözlerinde, kalbinde, ellerin ellerimde geçsin canım kocacığım. Nice güzel yıllarımız, birbirinden neşeli anlarımız olsun. Karıcığın seni çok seviyor.