Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Ersoy'dan 'taksi' tepkisi: Bu ne biçim işmiş! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Bülent Ersoy (69), önceki gün kostüm provası için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Modacı Gülşah Saracoğlu'nun mağazasına gelen Ersoy, aracından ineceği sırada gazetecilerle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi.

        2

        Sorularını yanıtsız bırakarak, modaevine doğru yönelen Bülent Ersoy, muhabirlerin, "Küs müyüz?” sözlerine “Ne münasebet!” karşılığı verdi. Asansöre binen Ersoy, üst kata çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

        3

        "BU NE BİÇİM İŞMİŞ!"

        Geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda taksi bulmakta zorlanan ve bu kez modacısının aracıyla mağazaya gelerek sorunu çözen ünlü isim, konuyla alakalı konuştu.

        Bülent Ersoy, “Bekle bekle taksi gelmedi. Bu ne biçim işmiş, şaşkın kaldım! Olacak iş değil. Niye bu taksilere böyle bir şey oldu? Yarım saat kadar bekledim. 'Başlarım' dedim sizin taksinize de... Tabii yine taksi kullanırım. Bugün Gülşah beni aldırdı." ifadelerini kullandı.

        4

        "BİR KONUŞMADIĞIMIZ ASANSÖR KALMIŞTI"

        Yeni yıldan sağlık dileyen Ersoy, “Bu sene aşk olsun mu?” sorusuna ise kahkaha attı. "Evet efendim. Bunlar nazik işler." diyen Bülent Ersoy, sözlerini, "Bir konuşmadığımız asansör kalmıştı, onu da yaptık." diyerek, noktaladı.

        5

        HAYATI FİLM OLUYOR!

        Öte yandan 'Diva' lakaplı sanatçı, hayatını konu olacak belgesel film için gelen teklife onay verdiğini duyurmuştu. Bülent Ersoy, henüz yapımcılarıyla masaya oturmadığı için gençliğini ve şimdiki zamanını kimin oynayacağı konusunda bir düşüncesinin olmadığını söylemişti.

        6

        "O GÜNLERİ YENİDEN KADIRABİLİR MİYİM BİLMİYORUM"

        Ersoy, muhabirlerin, "Hayatınız film oluyor. Neler düşünüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Hepsini yeniden yaşayacağım için acaba kaldırabilecekmiyim? Çünkü o günleri yeniden yaşıyor olacağım. Ben yaşarken en azından doğruları insanlar bilsinler. Sonradan yalan yanlış bir şeyler olmasın. Benden, kendi ağzımdan duysunlar gerçekleri. Bir Bülent Ersoy geldi, geçti. Hayatımı canlandıracak kişiyi bilemem. Beni kim oynar düşünmedim, zaten henüz imzalamadım.

        7

        "O ÇOCUĞU ÇOK BEĞENİYORUM"

        Usta sanatçı, "Erkan Kolçak Köstendil'i çok severdiniz. Onun oynamasını ister miydiniz?" sorusunu, "O çocuğu çok beğeniyorum ama o yaşlı. Çocukluğum ve gençliğim için o bayağı adam adam yani..." şeklinde cevaplamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ