Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kanser Burdur'da kanser hastası İrem için moral gecesi

        Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrenci toplulukları, mide kanseriyle mücadele eden lise öğrencisiİremAyvalı için moral gecesi düzenledi. MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, yaklaşık iki yıldır Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mide kanseri tedavisi gören Ayvalı'ya sürpriz yapıldı.

        Öğrenciler, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, kanser hastasıİremiçin şarkı ve türküler seslendirildi. Salonun ışıklarının bir anda sönmesinin ardından katılımcılar telefonlarının ışıklarını yakarakİrem'e şarkılar söylemesi duygu dolu anların yaşanmasına sahne oldu.

        REKLAM

        AA'nın haberine göre; lise öğrencisi 17 yaşındakiİremde annesiyle söylenen şarkılara eşlik etti. Öğrencilerİrem'in yanına gelerek ona güçlü olması gerektiğini söyledi.

        İremAyvalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu gece kendisi için yapılan sürprizi beklemediğini, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

        Süleyman Demirel Üniversitesinde hastalığına teşhis konulduğunu belirten Ayvalı, "Güçlüyüm, bunların hepsini atlatacağım, inşallah hastalığımı yeneceğim. Herkes güçlü olsun, kimse pes etmesin." diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ