Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA(AA) - Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından Eker Süt Ürünleri ana sponsorluğunda, Bursa Yelken Kulübü ve Moda Deniz Kulübü iş birliğinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen TAYK-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışı'nda, Tirilye etabı tamamlandı.

        Tirilye'de gerçekleşen üçgen rotalı koy içi yarışının birincileri belli oldu. Koy İçi etabında IRC 0 kategorisini EKER 40, IRC I kategorisini Akpa Chemicals, IRC II kategorisini Cheese V, IRC III kategorisini de Electron tekneleri lider olarak tamamladı.

        Yelkenciler yarışların ardından geleneksel Eker Mangal Partisi'nde bir araya geldi. Takımların, yarışlarla ilgili değerlendirme yapma fırsatı bulduğu mangal partisinde aynı zamanda ilk iki etabın liderlerine ödülleri takdim edildi.

        - Son etap Tirilye-İstanbul

        Yarışlar, yarın yapılacak Tirilye-İstanbul arasındaki etapla son bulacak. Yarışın genel klasman birincisi ve kategori birincileri de son etabın ardından açıklanacak.

        Günün ilk yarışı olan Moda-Tirilye etabında IRC 0 kategorisini EKER 40, IRC I kategorisini Columbia Alize, IRC II kategorisini Coca-Cola İçecek DAS Carina, IRC III kategorisini ise NTS Danışmanlık Falcon tekneleri lider olarak tamamlamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler