Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da Emek Mahallesi pazar alanında kılınan cuma namazına binlerce kişi katıldı. Sosyal mesafe ile kılınan namaz havadan da görüntülendi.
        Korona virüsünden dolayı 74 gündür cemaate kapalı olan camilerin avlularında, pazar yerleri ve parklarda geniş katılımlı cuma namazı eda edildi. Bursa’da tarihi camilerin yanı sıra büyük parklara akın eden vatandaşlar insan seline döndü.
        Tüm dünyayı etkisi altına alınan ve Türkiye’de de görülen korona virüsü (Covid19) tedbirleri kapsamında camilerde cemaatle namaz kılınmasına ara verilmişti. 74 günün ardından Bursa’da parklar ve pazar alanları doldu, taştı. Herkesin kendi seccadesini getirdiği namazda sosyal mesafe kurallarına dikkat edilirken, cemaatin maskeli olduğu gözlemlendi. Emek pazar alanındaki cuma namazı havadan da görüntülendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler