Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bursaspor’da futbolcular sıcak havadan etkilendi. Teknik Direktör Mustafa Er'in gösterilen performanstan mutlu kaldığı gözlendi.

        Sezon başı hazırlıklarının ilk etabını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor, sabah saatlerinde günün ilk idmanını yaptı. Teknik Direktör Mustafa Er nezaretinde sıcak havada gerçekleşen idman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman kuvvet çalışmalarıyla devam etti. Yeşilbeyazlılar son bölümde ise topu koruma oyunu oynadı. Sakatlıkları süren İsmail Çokçalış, Hasan Basri Ünal ve Tuğbey Akgün'ün tedavilerine devam edilirken, hafif ağrıları bulunan Vefa Temel ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursaspor akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler