Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ertan Abdulazizoğlu, odanın mobil uyumlu kurumsal internet sitesinin hizmete girdiğini açıkladı.

        www.mudanyaesnaf.org alan adıyla açılan sitenin bilhassa mobil uyumlu olmasının esnaflara ve odaya ulaşmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacağını belirten Oda Başkanı Abdulazizoğlu "Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Esnaf Odası Başkanı Ertan Abdulazizoğlu, henüz yeni açılan sitenin esnafa yararlı pek çok içerik ile donatılacağını, artık cep telefonlarından da pek çok işlemin gerçekleştirildiğini belirterek, sitenin esnafa çok yararlı olacağına inandığını ifade etti.

        www.mudanyaesnaf.org 'da duyurular, haberler ve esnaf blog kategorileri dikkat çekerken, konum, çalışma saatleri ve iletişim bilgilerinin mobil uyumlu olması kolaylık sağlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler