Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cardi B.: Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi - Magazin haberleri
        1

        Lüks harcamaları, sahnedeki ve günlük hayattaki gösterişli kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Cardi B., bu kez kızı Kulture için elini cebine attı.

        2

        "KIZIMA ALIŞVERİŞ YAPTIM"

        Grammy ödüllü rapçi, geçtiğimiz günlerde 2 yaşındaki kızı ile birlikte alışverişe çıktı. Kızı Kulture'ya ünlü markaların imzasını taşıyan 7 tane çanta alan şarkıcı, aldıklarını sosyal medya hesabından gözler önüne serdi.

        Cardi B., paylaşımına "Alışveriş çılgınlığına kapıldım. Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi" ifadelerini kullandı. Ünlü rapçi, ayrıca "Kendim için yaptığımdan daha fazla alışverişi kızım için yaptım" notunu düştü.

        3

        KIZINA PIRLANTA YÜZÜK ALDI

        Öte yandan Amerikalı rapçi, daha önce de kızı için satın aldığı pırlanta taşlı yüzükle gündem olmuştu.

        4

        YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

        Geçtiğimiz günlerde Grammy Ödülleri Töreni'nde Megan Thee Stallion ile yaptığı düetle ilk defa canlı performans sergileyen Cardi B., yıllar sonra kariyerinin başlangıç noktasıyla ilgili bir itirafta bulunmuştu.

        Gerçek adı 'Belcalis Marlenis Almánzar' olan Cardi B., New York'ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle striptiz kulübünde işe başladığını dile getirmişti.

        5

        "MÜDÜM BANA 'NEDEN STRİPTİZ YAPMIYORSUN? DEDİ"

        Şöhreti bu kulüpte çalışarak yakaladığını ifade eden Cardi B., konuyla ilgili, "Müdürüm bana 'Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun? Gel, sana orayı ayarlayım' dedi ve sahne hayatım öyle başladı" demişti.

        6

        VEDA ETMİŞTİ

        Öte yandan üç yıldır evli olduğu Offset'ten boşanmaktan vazgeçtiğini açıklayan Cardi B., geçtiğimiz haftalarda Twitter'a veda etmişti.

        Şarkıcı, eşi ile ilişkisini tekrar başlatmasından memnun olmayan hayranlarının tepkilerinin ardından Twitter hesabını silmişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ