Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Caroline Flack'in hayatı belgesel oldu - Magazin haberleri
        1

        Sunuculuğunu üstlendiği 'Love Island' programı ile ünlenen Caroline Flack'in geçtiğimiz yıl şubat ayında Londra'daki evinde cansız bedeni bulunmuş ve intihar ettiği anlaşılmıştı.

        Flack'in bağlı olduğu menajerlik şirketi ünlü sunucunun son dönemde erkek arkadaşı Lewis Burton'a saldırdığı yönündeki iddialar nedeniyle büyük baskı altında olduğunu belirtmişti.

        2

        Ölümüyle ülkesi İngiltere'yi şoke eden Caroline Flack'in hayatı belgesele konu oldu.

        'Caroline Flack: Her Life And Death' (Caroline Flack: Yaşamı ve Ölümü) adıyla önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan belgesel, ünlü sunucunun annesi Christine'ın acısını tazeledi.

        3

        SOSYAL MEDYAYI SUÇLADI

        Anne Flack, 40 yaşındayken kaybettiği kızının ölümünde yeterli koruma önlemlerini almayan sosyal medyanın da suçu olduğunu iddia etti.

        Mirror gazetesinin sorularını yanıtlayan Christine Flack, kızının sosyal medya platformlarında hakkında yazılan kötü ve nefret dolu yorumlardan çok etkilendiğini ve söz konusu şirketlerin bu konularda önlem almadığını savunarak, "Onlar kimseyi korumuyor" dedi.

        4

        Anne Flack, ayrca "Onlardan kaçamıyorsunuz. Çünkü sizi evde, telefonunuzda izliyorlar" ifadelerini kullandı.

        Christine Flack, kızının cep telefonundan ve kendisine yönelik zorbaca yorumlardan bir türlü başını alamadığını belirtti. "Caroline özellikle de hakkındaki olumsuz yorumlardan etkileniyordu. Sürekli telefonuna bakıp duruyordu. Bu durum onu ele geçirmişti" diye konuştu.

        5

        Acılı anne, intihar eden kızının erkek arkadaşı tenis oyuncusu Lewis Burton'ın yeni sevgilisi Lottie Tomlinson ile çıktığı tatilden paylaştığı fotoğraflara da tepki göstermişti.

        6

        ESKİ FOTOĞRAFLARA YORUM YAPTI

        Christine Flack, kızının Burton ile daha önce çekildiği ve sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafa öfke dolu yorumlarda bulunmuştu. Anne Flack, bu ilişkinin kızının hayatını bitirdiğini ileri sürmüştü.

        Christine Flack, yine aynı paylaşıma yaptığı bir başka yorumda da "Bunun silinmesini çok istiyorum" diye yazmıştı.

        7

        Öte yandan uzun süre aşk yaşayan Caroline Flack ve Lewis Burton, olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

        Flack, geçtiğimiz yıl aralık ayında kavga esnasında erkek arkadaşına lamba ile saldırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Caroline Flack, daha sonra Burton ile görüşmemesi koşuluyla serbest bırakılmıştı. İkilinin avukatları Flack ve Burton'un ilişkisinin sürdüğünü belirterek, savcılıktan uzaklaştırma kararını kaldırmasını istemişti.

        8

        Ancak savcılık, Flack hakkındaki suçlamaları düşürmemiş ve soruşturmaya devam etmişti. Menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, savcılık sert bir dille eleştirilmişti.

        9
        10
        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ