Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Catherine Zeta Jones: En büyük hayalim tatlı yemek - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu Michael Douglas ile evli olan Catherine Zeta Jones, 'sadece temiz beslenme' uyguladığını belirterek, ilerleyen yaşını göz önüne aldığında böyle yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ünlü aktris, sık aralıklı öğünlerde az yemek yediğini belirtti.

        2

        Wall Street Journal'a konuşan Jones, ne kadar istiyorsa o kadar tatlı yemeyi hayal ettiğini de açıkladı. Ünlü aktris, "Gerçekten yaşlandığım zaman bir sürü vitamin almaya başlayacağım. Çünkü hayatımın geri kalanı için istediğim şey bol bol tatlı yemek" dedi.

        TEMİZ BESLENME NEDİR?

        Vücudun kolay hazmedebileceği, yakarken toksin oluşumuna sebep olmayan, taze, organik, besin değeri yüksek, mevsimine uygun ve kimyasal işlemlerden geçmemiş yiyeceklerden oluşan ve iyi yağlar kullanılarak, çoğunlukla ev yapımı beslenme şeklidir.

        3

        Daha önce 'New Beauty' adlı dergiye konuşan Catherine Zeta Jones, hem kendisinin hem de kocası Michael Douglas'ın şöhretine rağmen, özel hayatını gözler önünde yaşamayı sevmediğini anlatmıştı.

        Oyuncu, "Evde sadece Cath'im. Cath, evinde ailesiyle kanepeye yayılıp oturan bir insan. Herkes onu tanımaz. Evet, özel hayata önem veren bir insanım" diye konuşmuştu.