Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Belevi'den İrem Derici'nin "Aldatıldım" sözlerine yanıt!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Cem Belevi (34), geçtiğimiz akşam Cihangir’de bulunan bir mekandaydı.

        Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, "Çok yakında farklı bir Cem Belevi dinleyeceksiniz. Klip için hazırlıklar yaptık, şarkı da yakında çıkacak. Farklı bir proje oldu benim için." dedi.

        2

        "GEÇEN SENE PANDEMİ DÖNEMİNDE ÇEKMİŞTİK"

        Belevi, Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan ile birlikte rol aldığı "Benden Ne Olur" filmi hakkında da konuştu.

        "Gösterime girmesine az kaldı." ifadelerini kullanan Cem Belevi, "Geçen sene pandemi döneminde çekmiştik, onun heyecanını da yaşıyorum. Şarkısını da seslendirdim hatta filmin. Sevenlerim bu birkaç ay Cem Belevi’ye doyacaklar.” dedi.

        3

        "FARKLI BİR KONSEPT OLACAK"

        Yeni projesinden bahseden Belevi, "Yakında bir projemiz daha olacak. Türkiye’nin çok sevdiği bir starı ile bir araya geleceğiz. Farklı bir konsept olacak. Ben bunları konuşmayı seviyorum. Diğer olayları konuşmayı sevmiyorum. Benim gündemim bunlar, sizinkiler de çok tatlı." şeklinde konuştu.

        4

        "BÖYLE ŞEYLERİ KONUŞMAYI SEVMİYORUM"

        Belevi'ye, ayrıca bir dönem aşk yaşadığı İrem Derici’nin, "Aldatıldım!" sözleri hatırlatıldı.

        Konuyla alakalı açıklama yapan Cem Belevi, "Özel hayatım ile ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum." dedi.

        5

        NE OLMUŞTU?

        Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici'nin kısa bir süre önce kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

        "İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

        Açıklama yapan Derici, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." demişti.

        6

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Kısa bir süre sonra birlikteliklerini doğrulayan İrem Derici ile Cem Belevi'nin ardından sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması dikkat çekmişti.

        "ÇOK FENA ALDATILDIM" DEMİŞTİ

        Daha sonra Belevi tarafından aldatıldığını iddia eden Derici, "Evet, 3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım, anladım. Allah cezalarını verecek.” demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ