Cemal Kaşıkçı cinayeti "Çöldeki Davos"u vurdu
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de ülkesinin İstanbul'daki başkonsolosluğunda öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından, Suudi Arabistan'da bugün başlayıp 25 Ekim'e kadar sürecek "Geleceğe Yatırım Girişimi (FII) Konferansı"nın boykotların gölgesinde geçmesi bekleniyor
ABONE OLÖzellikle Batılı ülkelerden birçok bakan ve üst düzey şirket yöneticisi, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde başkent Riyad'da yapılacak olan ve "Çöldeki Davos" olarak adlandırılan konferansa katılmayacaklarını açıkladı.
Suudi Arabistan yönetiminin büyük önem verdiği konferansın Cemal Kaşıkçı cinayeti ve bu olayın ortaya çıkmasının ardından başlayan boykot dalgasının etkisinde kalacağı belirtiliyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ