Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ceren Yılmaz, Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; 'Zümrüdüanka' ve 'Filinta' gibi projelerde yer alan oyuncu Ceren Yılmaz, sezonu Bodrum Muğla'da açtı. Yaklaşık bir haftadır tatiline ara vermeden devam eden Yılmaz, önceki gün Türkbükü'nde objektiflere yansıdı.

        2

        Özel bir yatta kadın arkadaşıyla birlikte sıcak havanın tadını çıkartan Ceren Yılmaz, selfie çekerken objektiflere yansıdı. Düzgün fiziği ile dikkat çeken oyuncu, görüntülendiğini fark edince panikledi. 30 yaşındaki Yılmaz, hemen yatın içine geçerek, muhabirlerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

        3

        KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

        Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Ceren Yılmaz'ın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Tedavisi hastanede devam eden Ceren Yılmaz, odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi vermişti.

        "BOL BOL DUA EDİN"

        Yılmaz, "Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Maalesef Covid olmuşum ama geçer herhalde, öyle düşünüyorum. Siz bol bol dua edin" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        'AŞK' İDDİALARINA YANIT VERMİŞTİ

        Oyuncu, bir süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Emre Fatinoğlu ile ilgili, "Gülüyorum çünkü komik bir şey. O zaman Instagram'da her takip ettiğimle aramda bir şey çıksın" diyerek, çıkan iddiaları yalanlamıştı.

        5

        Yılmaz, konuyla ilgili "Arkadaş ortamında bir araya geldik ve o ortam kalabalıktı. O kadar insan içinde neden onunla böyle bir haber çıktı, orada uzun yıllardır tanıştığım insanlar varken? Neden ilk kez o gün tanıştığım biriyle böyle bir haber çıktı, anlayamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "SAKLAMAM, ANONS EDERİM"

        Ünlü isim, muhabirlerin "İlişkiniz olsa saklar mısınız?" sorusuna, "Hiç saklamam. Hatta size anons ederim. Elini tutup, gururla çıkarım. Neden saklayayım ki?" şeklinde yanıt vermişti.