Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ceyda Düvenci'den Bülent Şakrak paylaşımı: Aşkına sıkı sıkı sarıl - Magazin haberleri
        1

        Tam kapanma sürecini Bülent Şakrak ve çocukları ile birlikte evde geçiren 44 yaşındaki ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, eşiyle olan romantik karelerine bir yenisini daha ekledi.

        2

        "AŞKINA SIKI SIKI SARIL"

        Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Düvenci, eşi Bülent Şakrak ile öpüştüğü bir fotoğrafı, "Çünkü sonsuz aşk bunu gerektirir... Aşkına sıkı sıkı sarıl..." notuyla paylaştı.

        3

        "AŞIĞIM, TUTKUNUM"

        Çift, geçtiğimiz yıl aralık ayında sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla evliliklerinin altıncı yıl dönümünü kutlamıştı. Ceyda Düvenci, eşi ile birlikte yer aldığı kareleri şu not ile yayınlamıştı:

        Bir tuttuk elimizi, bir sarıldık birbirimize, bir aşık olduk... Ömürlüğüm... En güzel 'iyi ki'm... Yıl dönümümüz kutlu olsun. Nice yıllarımız olsun... Altıncı yıl, seni yaşamak çok güzel. Aşığım, seviyorum, tutkunum...

        "GAMZELERİNE GÖMSÜNLER BENİ"

        Şakrak ise gönderisine, "Bugün benim bu kızla evliliğimin 6. senesi... Hastasıyım kendisinin ancak o da bana karşı boş değil. Gülüşlerine kurban olduğum. Gamzelerine gömsünler beni... Seni seviyorum" notunu düşmüştü.

        43

        Tarkan ile eşi Pınar Dilek Tevetoğlu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ