Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Charlie'nin Melekleri filminin konusu nedir? Charlie'nin Melekleri filmi oyuncuları kimlerdir?
        1

        2019 çıkışlı Charlie'nin Melekleri filmi ilk defa televizyonda yayınlanacak. Amerikan yapımı olan aksiyon filmi sevenlerini bu akşam ATV ekranlarında bekliyor olacak. İstanbul'un yanı sıra Hamburg ve Berlin'in yer aldığı lokasyonlarda çekilen Charlie'nin Melekleri filmi çıkış yaptığı 28 Kasım 2019 tarihinde Türkiye'de çok beğenilmişti. Peki, Charlie'nin Melekleri filminin konusu nedir? İşte, merak edilenler...

        CHARLIE'NIN MELEKLERİ FİLMİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        TV'de ilk kez yayınlacak olan Charlie'nin Melekleri filmi bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak.

        2

        CHARLIE'NIN MELEKLERİ FİLMİNİN KONUSU?

        Charlie's Angels birbirinden yetenekli kadın ajanların maceralarını konu ediyor. 2019 yapımı son filmde ise baş kahramanlarımızın uğraştığı başlıca konu genç bir mühendisin iletişim alanında tehlikeli olabilecek bir teknolojiyi ortaya çıkarmasıyla alakalı. Bunun üzerine Charlie'nin üç genç meleği harekete geçer ve tüm dünyayı yaklaşan büyük tehlikeden korumak için hayatlarını riske atar.

        3

        CHARLIE'NIN MELEKLERİ FİLMİ HAKKINDA

        Elizabeth Banks'in yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon türündeki filmde meleklere BAFTA ödülünün yanı sıra César Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, yıldızı yeni parlamaya başlayan İngiliz güzel Ella Balinska ve yeni nesil Aladdin'de Disney prensesi Jasmine'e de hayat verecek olan Naomi Scott hayat veriyor. Filmin kadrosunda ayrıca Sam Claflin, Emmy ve Altın Küre ödüllü Patrick Stewart, Jonathan Tucker, 2 Oscar adaylığı bulunan Djimon Hounsou, To All the Boys I’ve Loved Before ile genç kızların sevgilisi haline gelen Amerikalı oyuncu Noah Centineo ve Elizabeth Banks'in kendisi de yer alıyor.