Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ChatGPT kullanıyorsanız bu özellikleri mutlaka deneyin!
        1

        Bir çok insan hala ChatGPT'yi nasıl verimli kullanacağını henüz tam olarak bilmiyor. Bu kadar zeki ve elverişli olan bir araçtan faydalanmak işlerinizi oldukça kolaylaştırabilir.

        2

        GOOGLE YERİNE CHATGPT'YE SORUN

        Google'da bir konuyu aramak yerine ilk önce ChatGPT'ye sorun. Eğer merak ettiğiniz soruları açık bir şekilde belirtirseniz gayet net cevaplar alabilirsiniz. Ayrıca karmaşık olan bilgiler size daha kolay sunulacaktır.

        3

        BERABER DERS ÇALIŞIN

        Sanal çalışma arkadaşınız ChatGPT olabilir. ChatGPT'ye öğren yazın ve arkasına online ders kitabınıza ait linki ekleyin. Sohbet robotu size bu derse ait sorular sorar ve yardımcı olur.

        4

        MÜŞTERİ HİZMETİ DESTEĞİ

        Kendi müşteri hizmetlerinizi oluşturun. ChatCPT artık kendi sitenize entegre edilebilir durumda. Bu özellik sayesinde müşteri sorularına gerçek insan gibi cevap verebilen bir sohbet botu oluşturabilir ve ücretsiz yararlanabilirsiniz.

        5

        DANIŞMAN GÖREVİ

        Kişisel danışmanınız haline gelebilir. Kişisel durumlarınıza yardımcı olan ChatGPT sorumluluk kabul etmediğini de beyan ediyor ve bir uzman görüşünün daha sağlıklı olacağını söylüyor. Ancak bazı durumlarda güzel tavsiyeler de veriyor.

        6

        YAZILIM YAZIN

        Kod yazabilirsiniz. ChatGPT uygulama, oyun ve web sitesi kodları hakkında size destek verir. Ayrıca mecvut kodlarınızda bulunan hataları ayıklamak için kullanabilirsiniz.

        7

        YARATICI METİNLER

        Yaratıcı metin oluşturun. ChatGPT'ye ilk olarak 'Öğren' yazın ve mevcut olan örnek yazınızı gönderin. Daha sonra sohbet yerine e-posta şablonu, reklam metni, blog gönderisi gibi materyaller üretimesini isteyin. Sizin verdiğiniz fikirlere göre metin üretecektir.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ