Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Darp anlarını baba görüntüledi! Son dakika: Vicdansız anne çocuklarını böyle dövdü! - Günün Öne Çıkan Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da yabancı uyruklu Abdurrahman Ş., karısı Nour K.'nin çocuklarına şiddet uyguladığı anları görüntüleyip polise şikâyet etti.

        Arnavutköy ilçesinde yaşayan Suriyeli Abdurrahman Ş., karısı Nour K.'nin, çocuklarına uzun süredir şiddet uyguladığından şüphelendi. Abdurrahman Ş., karısının çocukları Lamar Ş. (7) ve Leyan Ş.'yi kendisinin de evde olduğu sırada darbetmesi üzerine hemen cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

        GÖRÜNTÜYLE ŞİKÂYETTE BULUNDU

        Çekilen görüntülerde Nour K.'nin çocuğuna bağırarak tokat attığı, saçından çektiği ve tekmelediği; aynı anlarda da görüntüleri çeken eşi Abdurrahman Ş. ile tartıştığı görülüyor. O anlarda karısına müdahale etmeyen Abdurrahman Ş. çektiği görüntüler ile emniyete giderek şikâyette bulundu.

        REKLAM

        EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

        Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler 25 Temmuz Pazartesi günü saat 20.40 sıralarında Anadolu Mahallesi Necip Fazıl Caddesi'nde oturan Nour K.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu Nour K. daha sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ