Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çöp Adam dizisi bu akşam yok mu ve neden yok? 8 Şubat Star TV yayın akışı! Çöp Adam yeni bölüm yok mu, ne zaman ve hangi gün yayınlanacak?
        1

        Star TV'nin yeni sezon yapımlarından biri olan ve her Çarşamba günü izleyicisinin karşısına çıkan dizi Çöp Adam'IN ne zaman yayınlanacağı ile ilgili son bilgileri bir araya getirdik. İşte, detaylar...

        2

        ÇÖP ADAM DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU?

        Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisi, ülkemize derin bir keder yaşatan Kahramanmaraş'taki iki büyük deprem nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

        Çöp Adam'ın ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı.

        3

        ÇÖP ADAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Peri’nin geçmişiyle ilgili ipuçlarına erişen Tamer, bütün tehlikeleri göze alarak onu mutlu edecek bir sürpriz yapmak ister. Mahzende daldığı uykudan Ayvalık’ta uyanan Peri şaşkındır.

        4

        Tamer’in aniden ortadan kaybolmasıyla çılgına dönen Berrin yalıyı birbirine katar. Üstelik Tamer’in dikkatinden kaçan küçük delil, ihanetin belgesi gibidir. Ablası Ahu’nun eşinden boşanmaya karar verip yalıya yerleşmek üzere gelmesiyle Berrin’i daha sıkıntılı günlerin beklediğini açıktır.

        5

        Yavuz’un samimiyetine güvenen Meryem gizli buluşmalarının bir tanığı olduğundan habersizdir.

        Tamer ve Peri Ayvalıkta geçirdikleri zaman içinde hem birbirlerini keşfeder hem de cesaretlerini sınarlar. Ancak bu kez birlikte oynamaya karar verdikleri oyunun kazananı ve kaybedeni olmayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ