Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Coşkun Sabah çiftçi oldu! Ünlü şarkıcının yeni işi! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bekarlık bana göre değilmiş, evleneceğim" açıklaması ile gündeme gelen müzisyen Coşkun Sabah, yumurta çiftliği kurduğunu açıkladı.

        'Magazin Noteri'ne konuşan Sabah, "Müziği bırakmıyorum. Sadece iyi bir gelir getireceğini düşünerek bu işi yan bir iş olarak konuyu iyi bilen yakın bir arkadaşımla hayata geçirdik" açıklamasını yaptı.

        2

        "İYİ BİR GELİR KAYNAĞI"

        Çiftçilik belgesi de aldığını belirten Coşkun Sabah, "Müzik sektörü her kriz ortamında. En büyük darbeyi alan sektör haline geldi. Bu nedenle ben de iyi bir gelir kaynağı olacağını düşünerek bu işe adım attım" ifadelerini kullandı.

        3

        "TAVUKLARI SİGORTALADIK"

        Tavukları sigortaladığını dile getiren 68 yaşındaki sanatçı, "Günde 15 bin yumurta üretimi yapacak olan boş bir tesisi kiraladık ve yakında işler hale getiriyoruz. Tavuklar riskli hayvanlar" dedi.

        4

        "YUMURTA YERDE KALMAZ, SATILIR"

        Sabah, "Bu işe girdiğiniz için müziği bırakacak mısınız?" sorusuna, "Hayır, müziği bırakır mıyım hiç? Arkadaşım ve ortağım Özkan Bey bu işi iyi bilen biridir. O yüzden ben yatırım yaptım. Yumurtacılıkta bir laf var; 'Yumurta yerde kalmaz, satılır" şeklinde yanıt verdi.

        5

        ŞAŞIRTAN İTİRAF

        20 sene evli kaldığı Ceyda Okay'dan 2017 yılında boşanan sanatçı Coşkun Sabah, şaşırtan bir itirafta bulunmuştu.

        Evinde yalnız zaman geçirdiğinde şarkılar ürettiğini belirten Sabah, bununla birlikte bekarlığın kendisi için olmadığını anladığını söylemişti.

        6

        "BEKARLIK BANA GÖRE DEĞİLMİŞ"

        Ünlü sanatçı, "Bekarlık bana göre değilmiş, çok zormuş. Evlenmek istiyorum ve evleneceğim. Evde hanımın 'Haydi, yemek hazır' diye seslenmesini özledim" şeklinde konuşmuştu.

        7

        Coşkun Sabah, 1997'de evlendiği Ceyda Okay ile yollarını 2017'de ayırmıştı. 1999 yılında Sabah'ın Okay ile evliliğinden Roza adında kızı dünyaya gelmişti.

        Roza Sabah, Coşkun Sabah'ın annesinin adını taşıyor.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ