Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çukur oyuncuları - Çukur oyuncu kadrosunda kimler var?
        17

        ZEYNEP KUMRAL - NEDRET KARAKTERİ

        Vartolu’nun adamlarının kurşunlarına hedef olan Kahraman’ın eşi, Akşın ve Acar’ın annesidir. Ağzını bıçak açmaz, iyi niyetlidir. Aynı zamanda çok iyi bir anne olan Nedret, Sultan’ın boyunduruğu altında yaşamaktan şikayetçi değildir.

        18

        BONCUK YILMAZ - SAADET KARAKTERİ

        Yıllar önce yaşadığı kaybın ardından Koçovalı Ailesi ona kol kanat germiş ve ikinci ailesi olmuştur. Uzun yıllardır Koçovalı Ailesi’nin yardımcılığını yapar. Evde olan biten her şeyden haberdardır ama sır küpü gibidir. Yıllar sonra çocukluk aşkı Vartolu ile karşılaşır.

        19

        CEM USLU - METİN KARAKTERİ

        Kardeşi Kemal gibi Koçovalı Ailesi’ne sadıktır. Doğduğu günden bu yana Çukur’un dışındaki dünyaya adım atmamıştır. Zekası, hazinesidir.

        20

        UĞUR YILDIRAN - KEMAL KARAKTERİ

        Kardeşi Metin gibi Koçovalı Ailesi için gözünü kırpmadan canını feda edebilir. Doğma büyüme Çukurlu olan Kemal, rakiplerini gücüyle korkutur.

        21

        AYTAÇ UŞUN - MEKE KARAKTERİ

        Berber Muhittin’in oğlu olan Meke, deyim yerindeyse Çukur’un deli fişeğidir. Koçovalı Ailesi’ne son derece sadık, ekmeğinin peşinde, gözü tok bir genç adamdır.

        22

        ELİF DOĞAN - HANDE KARAKTERİ

        Genç bir gazetecidir. İdris’in unutamadığı eski sevgilisi Meliha’ya olan benzerliğiyle, geçmişin tozlu sayfalarının aralanmasına neden olur. Günler geçtikçe Aliço ile aralarında bir bağ oluşacaktır.

        23

        İLAYDA ALİŞAN - AKŞIN KARAKTERİ

        Kahraman ve Nedret’in lise çağındaki kızları. Güzelliğinin ardından saf ve naif bir ruha, melek gibi iyi bir kalbe sahip. Mahallenin bıçkın delikanlılarından Celasun’a âşık olan Akşın, babasının ani ölümünü üzerinden atamamıştır.

        24

        ECE YAŞAR - KARACA KARAKTERİ

        Selim ve Ayşe’nin küçük kızları. Ortalığı karıştırmayı sever. Babası ise onunla çok ilgilenmez. İnsanların zayıf yönlerini çok çabuk anlar. Kuzeninin sevgilisi Celasun'a aşıktır ve onu elde etmek için elinden geleni yapacaktır.

        25

        MUSTAFA KIRANTEPE - MEDET KARAKTERİ

        Vartolu’nun has adamı. Uzun yıllardır Vartolu için çalışmaktadır ve ona en yakın olan kişidir. “Ağzı var, dili yok” gibi gözükse de bu duruşu, Vartolu’ya olan saygısından ve konuşmasa bile Vartolu’nun kendisini anlayacağına olan güveninden kaynaklanır.