Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kongre merkezinde düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Belediyelerde milyarlarca TL peşkeş çekilmiş. Soruşturmaların üzerine gidilmeli." dedi. "Uzlaşı ve diyalog kültürünü tamamen rafa kaldırmayacağız. Kamplaşma siyasetinin içinde olmadık ve olmayacağız." ifadelerine de yer veren Erdoğan, "Farklı siyasi çatılar altındaki aktörlerin asgari düzeyde de olması nezaketi koruması siyasetin doğasında vardır. Hiçbirimiz düşman değiliz." açıklamasında bulundu
ABONE OLCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongre merkezinde düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "1 Ekim tarihi itibariyle başlayan yeni yasama yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geçtiğimiz yasama yılında 113 birleşim boyunca gerçekten çok emek verdiniz. Meclis'imiz 32 kanun teklifini kabul ederek yasalaştırdı.
İklim Kanunu'ndan Öğretmenlik Meslek Kanunu'na, Siber Güvenlik'ten emeklilerimizin maaş ve bayram ikramiyelerine kadar teklifi yasalaştırdık.
Meclis Gazze konusunda öncü oldu. Her birinizi tüm kalbimle tebrik ediyorum. Çoğu çocuk ve kadın 67 bin Gazzeli kardeşimizin şehit edildiği bu toplu kıyımın bir an önce son bulması için gereken ne ise yapıyoruz. İsrail bölgemizi felakete sürüklemek istiyor.
Barış tek kanatlı bir kuş değildir. Barışın tüm yükü Hamas ve Filistinlilere yüklenemez. Gerçekten barış isteniyorsa İsrail'in saldırıları bir an önce durdurulmalıdır. İsrail, Trump'ın çağrılarına rağmen saldırına devam ediyor.