Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Damla Sönmez: Konservatuvar mezunu olmayan muazzam oyuncular var - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da 'Efsun' karakterine hayat veren Damla Sönmez, samimi açıklamalarda bulundu. Re Touch Mag Dergisi'ne konuşan Sönmez'e, "Çok ciddi bir tiyatro ve sanat eğitimine sahipsin. Sence eğitim şart mı?" sorusu yöneltildi.

        2

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Benim eğitime yönlenmem hep meraktan. Sevdiğin bir mesleğin olduğunda, meslekle ilgili yeni şeyler öğrenmek angarya değil de eğlenceye dönüşüyor. Eğitim tabii ki hayatın her alanında önemli ama illa 'Şu eğitim şart' diye bir şey yok. Konservatuvar mezunu olmayan muazzam oyuncular var. Yurtdışında, yurtiçinde katıldığım birçok atölye bana başka başka yöntemler öğretti. Karakterle, hikayeyle karşılaştığımda en doğru ve katmanlı şekilde etlendirip, kemiklendirebilmek için, var olan yollarımı çeşitlendirebilmek için önemli eğitim" ifadelerini kullandı.

        3

        "MÜZİK BENİM İÇİN HOBİ"

        Rol aldığı dizide şarkı söyleyen ve dans da eden Damla Sönmez, "Müzikle ilgili bir projen var mı?" sorusunu, "Şimdilik yok. Dans zaten beden için çok önemli, sağlık için de bedenimi hareketli tutmaya özen gösteriyorum ve dans bunun en eğlenceli yollarından biri. Müzik benim için biraz daha hobi gibi. Yıllardır sadece arkadaşlarıma ve kendime çalıp, söyledim. Çok da taze. Şimdilik başka bir proje yok" şeklinde cevapladı.

        4

        "AİLEDE BAZI ZAMANLARDA KULLANILIR"

        34 yaşındaki oyuncu, lakabı olup, olmadığı sorulduğunda ise, "Çok yakınlarım 'Dam' veya 'DamDam' diyor. Tilya var bir de, ilk adım. Ailede bazı zamanlarda kullanılır" şeklinde konuştu.

        5

        "HİÇBİR ZAMAN KENDİNİ ÇOK BEĞENEN BİRİ OLMADIM"

        Yıllar içinde özgüveninin arttığını açıklayan Damla Sönmez, "Artık aynada gözümü kaçırmadan kendime bakabilmeye başladım. Hiçbir zaman kendini çok beğenen biri olmadım. Kusursuz olmak bize televizyonun bir dayatması. Zaman içinde insan bu dayatmanın kandırmacasından kurtulduğunda, gözünüzün içindeki ışığı kusursuzlaştırdığının farkına varıyor" demişti.

        6

        "DİK KAFALIYIM"

        Ünlü isim, "Kendinize dışarıdan baktığınızda siz nasıl birini görüyorsunuz?" sorusuna, "Yeni tanıştıklarıma karşı istemsizce biraz mesafeli ve sarkastik olabiliyorum. Biraz da dik kafalıyımdır ama yaşla birlikte törpülenmeye başladım" yanıtını vermişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ