15 yaşındaki kızı kaçırmak için kanlı baskın! İlkinde vali kurtardı, ikincisinde aile kâbusu yaşadı
Aksaray'da bir köyde kız kaçırmak için ev basan grup dehşet saçtı. İddiaya göre kaçırmak istedikleri 15 yaşındaki kızı evde bulamayan grup, silahla atış açtıkları evdeki aileyi taş ve sopalarla darp etti. Akılalmaz olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı
ABONE OLAksaray'da bir grup, kız kaçırmak için bastıkları eve silahla ateş açıp aileyi taş ve sopalarla darp etti. Olayda 1'i ağır 3 kişinin yaralandı.
Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Sevinçli Köyünde yaşandı. İHA'nın haberine göre, Umut Ş. (20), Ramazan Bayramı'nın birinci günü aynı köyde yaşayan 15 yaşındaki Duygu C.'yi kaçırdı. Kaçırma olayının ardından durumu jandarmaya bildiren aile Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun aracılığıyla kızı kısa sürede bularak ailesine teslim etti. 4 gün sonra yeniden kızı kaçırmak isteyen Köy Muhtarı Nurettin Ş.'nin (46) yeğeni Umut Ş. kızın yaşadığı ailesinin evine silahlı baskın yaptı. Bu sırada evde olan kızın amcası Ramazan C. (42) ve kızın kuzenleri Hidayet C. (19) ile Tufan E. (18) ile karşılaşan Umut Ş. yakınlarıyla birlikte eve silahla ateş açtı.