Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, 8 katlı binanın 6'ncı katındaki dairenin penceresinden sarkan 3 yaşındaki Tuğra Başyiğit, metrelerce yükseklikten çim zemine düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Başyiğit'in annesinin olay anında evde olmadığı, babasının ise işten geldiği için uyuduğu öğrenildi.

        Olay bugün saat 15.00 sıralarında Aktepe Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. Tuğra Başyiğit, 8 katlı binanın 6'ncı katındaki evlerinin açık olan penceresinden sarktı. Dengesini kaybeden küçük Tuğra, yaklaşık 15 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Başyiğit, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Başyiğit, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

        Olay anında Başyiğit'in annesi evde olmadığı, babasının ise işten geldiği için uyuduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler