Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Pamukkale Kaymakamlığı ve Merkezefendi Kaymakamlığı ile protokol imzalayarak hizmet alanını genişleten Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Aşevi, bu bayramda kurban kesemeyen 700 aileye 5 kilogramlık paketler halinde yardım ulaştırdı.

        Pamukkale Kaymakamlığı ve Merkezefendi Kaymakamlığı ile protokol imzalayarak hizmet alanı dışında kalan adreslere de ulaşabilen PASVAK, bu bayramda kurban kesemeyen yaklaşık 700 haneye 5 kilogramlık paketler halinde et yardımı ulaştırdıklarını açıkladı. Vakıf tarafından yapılan açıklamada, “Kurban ibadetini yerine getirmek için PASVAK’ı tercih eden ve parça et bağışında bulunan hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Tüm çabamız hayırseverlerimizin güvenine layık olabilmek ve yapılan bağışları sadece yapılış amacı doğrultusunda kullanmaktır” ifadeleri kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler