Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Derin Talu'nun maskesiz alışveriş turu
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu, geçtiğimiz akşam bir AVM'de görüntülendi.

        Koronavirüs salgınına karşı önlem almak için maske takmadığı görülen 18 yaşındaki Talu, basın mensuplarını fark edince elleriyle yüzünü gizledi. Derin Talu daha sonra hızlıca bir mekana girdi.

        2

        "BENZER KIYAFETLER GİYMEYE ÖZEN GÖSTERİRİZ"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli, diğer kızı Deren ile birlikte Bebek'te objektiflere yansımıştı.

        Muhabirlerin, "Giyinirken birbirinize danışır mısınız?" sorusuna yanıt veren Samyeli, "Evet, giyinirken fikir alışverişi yaparız. Hele birlikte çıkarken benzer kıyafetleri giymeye özen gösteririz." demişti.

        3

        "BİRİLERİNİN AHLAK BEKÇİLİĞİ YAPMALARINI YANLIŞ BULUYORUM"

        Son günlerin polemik konusu olan sahne kostümleri hakkında yorumu merak edilen Defne Samyeli, "Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu. İkincisi ise ben 'Külotla sahneye çıkıyor' diye algılanan bazı isimleri çok başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum. Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum." şeklinde konuşmuştu.

        4

        "KIZLARIMIN BABASI KIYAFETLERİME KARIŞIRDI"

        Bir muhabirin, "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?" sorusunu da yanıtlayan 49 yaşındaki Samyeli, "Hayır, kesinlikle izin vermezdim. Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası Eren Talu, karışırdı ama öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra öyle şeyler yok." demişti.

        5

        Defne Samyeli ile kızları Derin ve Deren Talu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ