Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSVİÇRE'den terör örgütü PKK/KCK için eylem ve faaliyetlerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen H.M. (38) polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Terör örgütü PKK/KCK'nın İsviçre'deki sözde Biel Kürt Toplum Merkezi eş başkanı olan ve örgüt adına çeşitli eylem ve faaliyetlerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geldiği belirlenen H.M.'nin yakalanması için Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince çalışma başlatıldı. H.M.'nin pazar günü İsviçre'ye döneceği bilgisini alan polis, harekete geçti. Ekipler, Diyarbakır Havalimanı'na gelen H.M.'yi gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye gönderilen H.M., çıkarıldığı mahkemece 'terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler