Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri için 20192020 eğitim öğretim yılı oryantasyon sunumu yapıldı.

        Yüksekokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri, gerçekleştirilen oryantasyon ve tanışma toplantısında Sivil Havacılık Yüksekokulu akademik personelleri ile bir araya geldi. Dr. Öğretim Üyesi Fatih Koçyiğit’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte tüm program başkanları bölümleriyle ilgili konularda öğrencileri bilgilendirildi. Müfredat ve eğitim programları için detaylı bilgilerin paylaşıldığı toplantıda öğrencilerle sivil havacılığın geleceği hakkında değerlendirmeler yapıldı.

        Etkinlik, öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin yeni eğitim öğretim yılında huzur içinde başarılı bir yıl geçirmeleri temennileriyle sonlandırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler