Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır takımları 6. haftayı çifte kayıpla kapattı.

        Son dakika golüyle deplasmanda Karacabey Belediyespor'a 21 yenilen Amedspor liderliği kaybetti. Penaltı golüyle evinde Hekimoğlu Trabzon'a 10 kaybeden Diyarbekirspor 6. maçında 4. yenilgisini aldı. Diyarbakır temsilcileri , üzücü bir gece yaşadı. Fikstür gereği hafta içi oynanan maçlarda puan alamayarak kenti üzdü. 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta liderliğe yükselen Amedspor'un hevesi Bursa deplasmanında kursağında kaldı. 00 biten maçın ikinci yarısında 10 öne geçen Amedspor, uzatma dakikalarında önce sevindi, sonra üzüldü. 90+5'te Çağatay Yılmaz ile 11'i yakalayan Amedspor, 90+8'de kalesinde gördüğü golle yıkıldı.

        Diyarbekirspor'da çöküş sürüyor

        Bir diğer hüsranı ise 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü bir sezon geçiren Diyarbekirspor yaşadı. İkinci yarıda penaltıdan yediği golle sahadan 10 yenik ayrılan Diyarbekirspor, 4 puanda kaldı. 10 Ekim Pazar günü AmedsporŞanlıurfaspor ve İnegölsporDiyarbekirspor karşılaşmaları oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler