Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Doğa Rutkay Kamal: Evimizde teknoloji yasak - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncusu Doğa Rutkay Kamal, ikizleri Rutkay Kerim ve Piraye'yi geleneksel yollarla büyüttüğünü dile getirdi.

        2

        Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan 42 yaşındaki Rutkay, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        3

        2014 yılında Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        Onlarla geçirdiğim vakit çok kıymetli ve elime ne telefon, ne de başka bir şey alıyorum. Zaten evimizde teknoloji yasak. Biz nasıl büyüdüysek, anneannem bana ne öğrettiyse, aynılarını yapıyorum.

        4

        İkili, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı.

        Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Rutkay, "Doktora geldik. Kontrol amaçlı. Her şey normal, güzel çıktı. Gayet sağlıklıyız. Pandemi sürecinde ben çalışıyorum. Eşim çocuklara bakıyor" demişti.

        5

        Bunun üzerine Kerimcan Kamal ise, "Hanımlar çalışınca beyler çocuklara bakacak. Beyler çalışınca, hanımlar çocuklara bakacak" diyerek, eşine esprili bir cevap vermişti.

        6

        Koronavirüs tedbirlerini elden bırakmadığını söyleyen oyuncu, "Sürekli test oluyorum. Çok şükür hep negatifiz. Bakalım bundan sonra ne olacak?" diye konuşmuştu.