DSÖ Avrupa Direktörü: Geliştirilmekte olan 200'den fazla Covid-19 aşısı ile gelecek daha parlak görünüyor
DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Dr. Kluge, yeni tip koronavirüs (Covid-19) için 50'den fazla aşı adayının insanlar üzerinde denendiğini belirterek, "Geliştirilmekte olan 200'den fazla Covid-19 aşısı adayı ile gelecek daha parlak görünüyor" dedi
ABONE OLDünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge, video konferans yöntemiyle düzenlediği basın toplantısında, son 3 haftadaki düşüşe rağmen dünyadaki toplam Covid-19 vakalarının yüzde 40'ının Avrupa kıtasında görüldüğünü söyledi.
DSÖ Avrupa Bölgesinde şimdiye kadar 19 milyondan fazla vaka ve 427 binden fazla ölüm bildirildiğini aktaran Kluge, "Yalnızca kasım ayında 4 milyondan fazla vaka var" diye konuştu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ