Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Kızının erkek arkadaşına tecavüzden hüküm giydi

        ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir kadın, kızının 15 yaşındaki eski erkek arkadaşı ve onun ikiz kardeşine tecavüzden suçlu bulunarak 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

        Independent'ın haberine göre tecavüz olayı, 15 yaşındaki çocuğun arkadaşlarına Salines'in çıplak fotoğraflarını göstermesiyle ortaya çıktı.

        Mart 2014'te tutuklanan Salines, iki çocukla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti ve kızının eski sevgilisinin "15 yaşında bir çocuk gibi davranmadığını" savundu.

        15 yaşındaki gencin ikiz kardeşi de Salines'in kendisine Haziran 2015'te tecavüz ettiğini öne sürdü.

        İkiz kardeş yaptığı yazılı açıklamada olayın ardından depresyona girdiğini ve intihar etme düşüncelerine kapıldığını kaydetti:

        Hayatımdaki insanlarla ilişkilerim mahvoldu ve birçok kişi benim bir yanlış içinde olduğumu söyledi. İnsanlar bana, her şey benim suçummuş ve iğrenç biriymişim gibi davrandı. Birçok geceyi ağlayarak ve değersiz olduğumu düşünerek geçirdim.

        Salines'in avukatı William Korman, kadının pişman olduğunu ve sebep olduğu acıdan dolayı kendisini 'korkunç' hissettiğini söyledi.

        Salines, 4 yıl hapis cezasının yanı sıra üç yıl adli kontrol şartıyla salıverilecek. Öte yandan 16 yaşındaki çocuklarla gözetim olmadan iletişime geçemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ