Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilerin uygulamalı eğitim imkanlarını güçlendirmek amacıyla "İşletmede Mesleki Eğitim Protokolü" imzalandı.
        Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde protokolü, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer imzaladı.
        İmzalanan protokol kapsamında, Düzce Üniversite Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun ilgili ön lisans programlarında öğrenim gören öğrencilerin, İşletmede Mesleki Eğitim dersi çerçevesinde uygulamalı eğitimlerini Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirmeleri hedefleniyor.
        Öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini gerçek çalışma ortamında geliştirmeleri, iş hayatına daha donanımlı şekilde hazırlanmaları amacıyla düzenlenen protokol doğrultusunda öğrenciler "İşletmede Mesleki Eğitim" dersi kapsamında uygulamalı eğitimlerini ilgili birimlerde yürütme imkanı bulacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler