Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)- DÜZCE'de, polis ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 530 gram esrar ile 135 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, B.A ve Z.K. gözaltına alınırken, üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 135 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. B.A. tutuklanırken, Z.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        İstanbul'dan Düzce'ye uyuşturucu madde getiren M.U., A.S., G.K. ve U.G.'nin bulunduğu otomobil TEM yolu Düzce gişelerinde durduruldu. M.U.'nun üzerinde 530 gram esrar ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alındı. 3 kişi serbest bırakılırken, M.U. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Düzce / Merkez Tezcan SOLMAZ

        2020-08-12 17:27:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler