Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’de, 1522 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu gerçekleştirildi. Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, gelecek yıl kent merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin tüm ilçeleri içine alan bir organizasyon haline geleceğini söyledi.

        Edirne’de, 1522 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, bisiklet turu gerçekleştirildi. Katılımcılarının büyük bir bölümü gençlerden ve öğrencilerden oluşan tur, tarihi Selimiye Camii önünde bulunan Mimar Sinan Heykeli önünden başladı. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tedbirlerin alındığı güzergahlarda, bisikletliler Yunanistan sınırında bulunan Karaağaç Mahallesi’ne, oradan da tekrar başladıkları noktaya dönerek yaklaşık 10 kilometrelik bir parkurda pedal çevirdi.

        Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Edirne Bisiklet Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonla hem gençlerin bisiklet sporu aracılığıyla kaynaştıklarını hem de kentin destinasyon alanlarının bisikletle gezilerek, farkındalık oluşturulduğunu belirtti. Hacıoğlu, gelecek yıl kent merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin tüm ilçeleri içine alan bir organizasyon haline geleceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler