Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Hyundai'nin Koreli CEO'su Yoon Mong Hyun oruç tutuyor - İş-Yaşam Haberleri

        2016 yılının Ocak ayında Hyundai Assan'ın CEO'su olarak göreve başlayan Yoon Mong Hyun, ramazan hassasiyetini çalışanlarına gönderdiği bir mesaj ile paylaştı.

        Mesajına, "İslamın şartlarından biri olan Ramazan ayında oruç tutmaya başladık" diye başlayan Yoon Mong Hyun, geçen seneden başlayarak Hyundai ailesi ile aynı düşünceleri paylaşmak adına oruç tutmayı alışkanlık haline getirdiğini ifade etti.

        İLK GÜNLER ÇOK ETKİLENMESEM DE...

        Hyun, mesajına şöyle devam eti:

        "İlk günler çok etkilenmesem de günler geçtikçe iftar vaktini büyük bir arzu ile bekler oldum. Ben ofiste çalışmama rağmen oruç tutmak kolay olmazken, üretim hattında çalışan arkadaşlarımızın su bile içmeden çalışmaları beni bir yabancı olarak hayretler içinde bıraktı. Memnuniyetimi dile getirip sizlerle gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Beni en çok şaşırtan ise orucu zorluk olarak görmeden, vazife olarak gönülden yerine getirmenizdir. Çalışan arkadaşlarımızın oruç tutmalarını görmem sayesinde, Kuran-ı Kerim'in öğretisi olan yoksul ve ihtiyaç sahibi kimseleri anlamayı ben de oruç tutarak öğrenmiş oldum."

        REKLAM

        Mesajında Ramazan nedeniyle çalışanlara sağlanan kolaylıklardan da bahseden Hyun, sözlerini "Ramazan bereketini evlerinize, hayrını ailenize getirmesini temenni ederim" diyerek bitirdi.

        Hyun'un gönderdiği mesaj şöyle:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ