Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tüketici hakları Anneler Günü fırsatları - İş-Yaşam Haberleri

        Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, annesine en güzel hediyeyi seçmek isteyen Avea'lılar, ''www.444cicek.com'', Avis, D&R, Gülaylar, Jolly Tur, Karafırın, Lidyana ve Zizigo'da yüzde 55'lere varan indirim avantajına sahip olacak.

        ''Alışveriş Avealıya Güzel'' sloganı ve beğenilen markalarla geliştirdiği iş ortaklıkları ile avantaj sunan Avea, müşterilerine çiçekten pastaya, ayakkabıdan takıya, kitaptan oyuncağa kadar yüzlerce seçenekten yüzde 55'e varan indirimlerle faydalanabilecek.

        Avealılar, ''www.444cicek.com''da Mayıs ayı boyunca annelerin en sevdiği çiçeklerde seçili ürünlerde yüzde 50, diğer tüm ürünlerde yüzde 30'a varan indirimler, ''444CICEK'' yazılıp, 5060'a SMS gönderilerek indirim kodlarını alabilecek.

        Fiat Linea'lar 31 Mayıs tarihine kadar tüm Avealılara günlük 95 TL'ye Avis güvencesiyle kiralanacak. İndirim fırsatından faydalanmak isteyen Avealılar, ''AVIS'' yazıp 5060'a SMS göndererek kampanyaya dahil olabilecek.

        D&R'dan Avealılara, 50 lira ve üzerindeki alışverişlerde 10 liralık indirim imkanı sunuluyor. 20 Mayıs tarihine kadar indirimden faydalanmak isteyen Avealılar, D&R yazarak, 5060'a SMS göndererek kampanyaya dahil olabilecek.

        Gülaylar'da altında yüzde 20 ve pırlantada yüzde 50'ye varan indirimlere Avealılara özel olarak altında yüzde 5 ve pırlantada yüzde 10 ek indirim fırsatı ve bir sonraki alışveriş için 100 TL hediye çeki sunuluyor.

        Kampanyadan faydalanmak için ''GULAYLAR'' yazıp 5060'a SMS gönderen tüm Avealılar, 31 Mayıs tarihine kadar aldıkları avantajavea şifresi ile hem mağazalardan hem de Gülaylar'ın online alışveriş sayfasından ürünleri indirim ve hediye fırsatıyla alacak.

        Annelerine güzel bir tatil hediye etmek isteyen Avealılar, 30 Mayıs'a kadar belirli otellerde ekstra indirimlerden yararlanacak. Yüzde 45'e varan ek indirimlerden faydalanmak isteyen Avealılar'ın, ''JOLLY'' yazarak 5060'a SMS göndermeleri yeterli olacak.

        Karafırın, hafta sonlarında Avealılar'a nakit ödemelerde yüzde 15, kredi kartı ödemelerinde ise yüzde 10 indirim sunuyor. ''KARAFIRIN'' yazarak 5060'a SMS gönderen Avealılar, 1 Temmuz tarihine kadar indirimlerden faydalanabilecek.

        Dünyaca ünlü takı ve aksesuar markalarını, yetenekli tasarımcıları ile aynı çatı altında toplayan ''www.lidyana.com'' internet sitesi, 16 Mayıs tarihine kadar Avealılara tüm ürünlerde yüzde 30 indirim sunuyor.

        Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo'dan ücretsiz kargo ve yüzde 25 indirimli alışveriş yapmak isteyen Avealılar, 24 Mayıs tarihine kadar ''ZİZİGO'' yazarak 5060'a SMS göndererek fırsat şifrelerini alabilecek.

        Avea'nın ''Alışveriş Avealıya Güzel'' kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgiye ''www. avea.com.tr, www. avea.com.tr/avantajavea'' adreslerinden ve ''Avea Facebook'' uygulamasından ulaşılabilecek.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ