Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tüketici hakları THY, Hisar Intercontinental işbirliği! - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları’nın Özel Yolcu Programı Miles&Smiles ve Hisar Intercontinental Hospital arasında program ortaklığı anlaşması imzalandı. 1 Ağustos 2012 tarihinden itibaren 2,8 milyon Miles&Smiles üyesi, Hisar Intercontinental Hospital'da yaptıkları harcamalar karşılığı mil kazanmaya başladı.

        Anlaşma kapsamında, özel sağlık sigortası sahibi hastalar, Hisar Intercontinental Hospital'da yapacakları 200 TL ve üzerindeki harcamalarında her 1 TL için 1 mil kazanacak. Öte yandan polikliniklerde hastalar, hasta payı üzerinden 2 kat mil kazanma fırsatına sahip olacak. Operasyon geçiren ya da hastanede yatan hastalar ise toplam fatura tutarları üzerinden mil kazanabilecekler. Ayrıca Miles&Smiles üyeleri hastanedeki her türlü işlemleri için yüzde 10 indirim hakkına sahip olacak.

        Türk Hava Yolları GenelMüdürü Doç. Dr. Temel Kotil, işbirliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Havacılık sektörünün en büyüğü olan Türk Hava Yolları ile sağlık sektörünün önde gelen kurumlarından Hisar Intercontinental Hospital arasında yaptığımızbu işbirliğinden çok mutluyuz. Sayısı hergün artan program ortaklarımızla Miles&Smiles kartı kullanıcılarımıza fayda sağlamak bizi sevindiriyor. Hep söylediğimiz gibi Miles&Smiles, 21 yıldır kullanıcılarına sadece havada değil karada da kazandırıyor. Sağlık sektörünün önde gelen kurumlarından olan Hisar Intercontinental Hospital ile yaptığımız bu anlaşmanın tüm Miles&Smiles üyelerine hem daha sağlıklı bir hayat sunmasını hem de daha çok mil kazandırmasını arzu ediyoruz. Bu anlaşmanın bunu sağlamasınıdiliyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ