Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Okan Buruk'tan sol bek açıklaması! "Cuma gününe kadar..." - Son dakika haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kadlıkları Bandırmaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

        2

        Okan Buruk, karşılaşmayla ilgili, "Çok iyi başladık maça, çok istekliydik. Bazen konsantrasyon eksikliği oluyor. Karşımızda da iyi bir takım vardı. Soyunma odasına 3-1'le girince daha farklı oldu. Rakibimiz 3-2'yi de bulunca daha iştahlı oynamaya başladı. Kazandığımız için sevinçliyiz. 4 gollü galibiyet, güzel. Turu geçtiğimiz için mutluyum, hedefimiz kupayı kazanmak" ifadelerini kullandı.

        3

        Genç oyuncuların performanslarına da değinen Buruk, "Bu maçları kazanmak ve 90 dakikaları görmek önemli. Kazımcan çok erken yoruldu, değiştirdik. Eyüp'ün ağrıları vardı onu da değiştirdik" dedi.

        4

        Sarı-kırmızılıların teknik patronu, transfer çalışmaları hakkında ise, "Sol beke bakıyoruz. Cuma gününe kadar vaktimiz var, seçeneğimiz de çok fazla değil. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. Sağ bekte Avrupa'daki takımlarda oynamış hazır bir oyuncuyu transfer ettik. Sol beki de en kısa zamanda çözeceğiz" şeklinde konuştu.

        5

        "ZIYECH 3-4 HAFTA İÇİNDE DÖNEBİLİR"

        Sakatlığı bulunan Faslı futbolcu Hakim Ziyech’in durumu için sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Onunla ilgili kulüp açıklama yaptı. Tam olarak süreyi söyleyemeyiz. Yavaş yavaş bakacağız. Çok uzun bir süre olacağını düşünmüyorum. 2-2.5 ay yazılıyor, öyle süre beklemiyoruz. 3-4 hafta içinde dönebileceğini bekliyoruz. Ayağına kemik ödemi var. Net bir zaman vermeyeyim ama 2-2.5 ay değil" diye konuştu.

        6

        Okan Buruk son olarak Portekizli futbolcu Sergio Oliveira için ise, "O da önümüzdeki hafta dönüyor. Son yapılan kontrolleri iyi geçti. Önümüzdeki hafta saha çalışmalarına başlayacak" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ