Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Patronlar kıyamet günü ne yapacak? - İş-Yaşam Haberleri

        Ayşegül AKYARLI GÜVEN / HABERTÜRK

        Maya takvimine göre 21 Aralık’ta kıyamet kopacak olması bazı patronları da harekete geçirdi. Görüştüğümüz patronlar arasında “Kıyamet kopacağına inanıyorum” diyen yok. Ancak, Aşçıoğlu’nun Başkanı Yaşar Aşçıoğlu gibi bir doğal afete ihtimal verip iki çuval un ve mumları sırtlanıp çiftliğine sığınan da var, Desa’nın patronu Melih Çelet gibi “Herkesle gelen düğün bayram” deyip torunu torbayı akşam yemeği için eve toplayan da..

        Çocuklarını ikna edemediği için çiftlikte yalnız kalacağını söyleyen Aşçıoğlu “Ben o gün izinliyim. Göl maya tutarsa diye önlem alıyorum. Önlemlerim doğal afete karşı” derken Melih Çelet o gecenin en uzun gece olmasından dolayı mümkün olduğu kadar geç yatacaklarını da dile getiriyor.

        KIYAMETTE PARTİLİYORUZ

        Park Bravo Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Özçoban çocuklarıyla yemek yedikten sonra Nişantaşı’nda bir kıyamet Partisine katılacağını dile getirerek, “Hiç ihtimal vermiyorum ama olursa da keşke inansaymışız diyeceğiz” diyor. Koton’un Eşbaşkanı Gülden Yılmaz “Her şey rutinde devam edecek. Çalışmaya devam. Sadece uçağa binmeyeceğim” diye konuşuyor.

        SilkCashmere’in CEO’su Ayşen Zamanpur da “21 Aralık’ta hiçbir şey olmayacağını iddia ediyorum. O akşam arkadaşlarla toplanıp ‘İnandına 21 Aralık’ diyeceğiz. Mağazalarda da esprili indirimler olacak” diye konuşuyor. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan da 21 Aralık’ta kıyamet kopacağı gibi bir ihtimale inanmadığına dikkat çekerek, “Hiçbir özel planım yok. Her gün ne yapıyorsam onu yapacağım” diyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ