Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Türk Hava Yolları, ABD'den pilot ithal etmek için tanıtım turları düzenlenecek - İş-Yaşam Haberleri

        THY,artan pilot ihtiyacını karsılamak için rotayı ABD'ye çevirdi. Los Angeles, Chicago, New York'ta 10 gün tanıtım turu düzenleyecek.

        Dünya'da en çok ülkeye uçan ve arka arkaya 3 yıl ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçilen Türk Hava Yolları (THY), artan pilot ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Akşam'ın haberine göre, belirli periyotlarla yurtdışından alım yapan THY bu kez rotayı ABD'ye çevirdi. Kurum çalışma kapsamında, 14-23 Nisan tarihleri arasında Los Angeles, Chicago ve New York kentlerinde Road-Show'lar (tanıtım turları) düzenleyecek.

        'BASARININ PARÇASI OLUN'

        THY, daha önce Brezilya ve Hong Kong gibi ülkelerde Road-Show’lar düzenlemisti. Amerikadaki tanıtımlar için internette yayınlanan duyuruda ise 'Basarımızın bir parçası olmak istiyorsanız davetlisiniz' ifadelerine yer verildi. Özel toplantılarda, THY’nin pilotlara sundugu imkanlar tanıtılacak ve basvuru süreci anlatılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ