Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Vodafone'dan gençlere çağrı “Klibe Sen de Katıl” - Teknoloji Haberleri

        Vodafone FreeZone, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek vodafonefreezone.com adresinde gençliğin ve özgürlüğün tadını çıkaranlar için Şebem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK ile aynı klipte yer alma fırsatı sunuyor.

        Vodafone, geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı gençlik markası “FreeZone” kapsamında ses getiren dijital uygulamalarını özgürlüğüne düşkün gençlere sunuyor. FreeZone markasının lansmanını Santral İstanbul’da yapan ve Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK’nin katılımıyla gerçekleşen konseri Facebook sayfasında yayınlayarak ilk defa bir lansman etkinliğini Facebook üzerinden canlı yayınlayan marka oldu.

        Vodafonefreezone.com kullanıcıları, “Klibe Katıl” uygulaması ile , web cam aracılığıyla karaoke yaparak bu sanatçılarla birlikte kendi kliplerini oluşturabiliyor, diledikleri gibi arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Ayrıca, sitede yeralan galeride de yine ziyarteçiler tüm klipleri izleyerek, beğendikleri klipleri seçebiliyorlar.

        Bestesini Şebnem Ferah’ın yaptığı “Özgürlük Şarkısı” nın klibinde ayrıca; Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK de yer alıyor. Açıldığı andan itibaren ilk 4 günde yaklaşık 1000 kişi kendi klibini oluşturdu.

        Vodafone FreeZone markasının lansmanı için İstanbul dışında birçok şehirde 24 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında farklı şehirlerdeki üniversitelerde gençlerin katılacağı konserler planlanırken, önümüzdeki dönem için de ses getirecek çalışmalar ve etkinlikler planlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ