Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Yarışan kazanıyor, kazanan 10 muhteşem tatilden birine sahip oluyor! - Turizm Haberleri

        Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala, Türkiye'nin önde gelen tur şirketleri httatil.com okuyucularına birbirinden güzel 10 adet tatil armağan ediyor... Pronto Tour, Hey Travel, Bamtur, Golden Bay ve Apex Tur'dan muhteşem hediyeler var... Roma turlarından, Yunan Adalarına, Floransa turundan, Kıbrıs seyahatine kadar hayır denemeyecek kadar cazip programlara httatil.com okuyucularından 10 çift bedava sahip olacak.

        Tatil severlerin öncü rehberi olma hedefiyle yayın hayatına başlayan httatil.com'un lansman niteliğindeki yarışmasına katılmak da çok kolay! Üyelik formunu doldurduktan sonra, en güzel tatil hikayesini yazıp yollayanlar hediyelere bir adım daha yaklaşacak. 10 Şubat gecesinden sonra ise httatil.com Yazı İşleri Ekibi hikayeler arasından en etkileyici içeriğe ve konuya sahip 10 hikayeyi seçecek. Bu hikayelerin sahipleri muhteşem hediyeler kazanacak. Kazananlar 14 Şubat'ta httatil.com adresinde açıklanacak.

        TÜM HEDİYELER ÇİFT KİŞİLİK!

        Pronto Tour, Hey Travel, Bamtur, Golden Bay ve Apex Tur'un httatil.com okuyucularına hediye ettiği tüm seyahatler çift kişilik. Kazanan çiftleri, katılacakları tatillerde ise değişik sürprizler de bekliyor! “Hikayeni yaz, tatilini sen kazan” yarışmasına katılmak için son gün 10 Şubat!

        Yarışmaya başlamak için tıklayınız!

        Httatil.com nedir?

        http://httatil.com

        Httatil.com'da neler yok ki! Gidilecek, görülecek herşeyi, gezginlerin görüşleriyle neredeydim yazılarını, hangi şehirde ne yemeniz gerektiğini, kayak, cruise ve fırsat turlarını bir tıkla bulabileceğiniz Httatil.com rakiplerinden sıyrılacak içeriğiyle karşınızda! Tatil kredinizi hesaplayabileceğiniz, kur çeviricisi ile gideceğiniz ülkenin para birimini öğrenebileceğiniz, hangi ülkede 'ne, nerede, ne kadarmış' diye göz atabileceğiniz kategoriler ise; Httatil.com ayrıcalığını birkez daha gözler önüne seriyor...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ