Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Gloria Hotels&Resorts - Turizm Haberleri

        Dünyaca ünlü perküsyon ustası Ayhan Sicimoğlu, bayramın üçüncü günü 27 Ekim 2012 tarihinde Latin All Stars Gecesi ile Gloria Hotels&Resort misafirlerine müzik ziyafeti yaşatacak.

        Gloria Hotels&Resorts bünyesinde bulunan Insomnia gece kulübünde bayramın üçüncü günü performans gösterecek olan perküsyon ustası Ayhan Sicimoğlu, otel misafirlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Müzik ve eğlencenin bulaşacağı gecede Gloria Hotels&Resorts misafirleri Ayhan Sicimoğlu ile Latin müziğinin müthiş ritimlerini keşfedecek. Eşsiz bir müzik deneyiminin ardından DJ performansıyla devam edecek gecede, Gloria Hotels&Resorts misafirleri bayramı coşkuyla kutlayacak.

        Akdeniz ile Acısu Nehri’nin muhteşem güzelliğinin buluştuğu Gloria Hotels&Resorts, Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort, Gloria Villas ve Gloria Golf Club ile misafirlerine "çeşitlilik, zerafet ve kalplerde kalıcılık" anlayışı ile hizmet veriyor.

        Unutulmaz golf tatillerinden farklı gurme deneyimlerine, Uzakdoğu’nun gizemini Akdeniz’e taşıyan spa uygulamalarından, eğlence konseptine kadar tatil kavramına yepyeni boyutlar getiren Gloria Hotels&Resorts çok özel bir tatil vaadediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ