Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ’da, altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından şehrin ulaşım ağını yenileyerek modernize edecek asfalt dönemi başlatıldı.
        Elazığ’da altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından şehrin ulaşım ağını yenileyerek modernize edecek yeni bir döneme geçildi. Göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği vizyon projelerle şehri geleceğe taşıyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile 2026 ‘asfalt’ yılı başlatıldı. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar döneminin de gelmesi ile birlikte sahaya indi. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Beyzade Efendi Bulvarı’nda kapsamlı yol yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmaların ilk aşamasında, altyapı yenileme çalışmalarından kaynaklı bozulan ve kış şartlarından dolayı deforme olan mevcut asfalt tabakası, freze asfalt kazıma makinesiyle sökülerek temizleniyor. Böylece yol yüzeyinde yeni asfalt serimi için gerekli zemin hazırlanıyor. Ekipler, söküm işleminin ardından gerekli düzeltmeleri gerçekleştirerek sıcak asfalt serimini gerçekleştiriyor.
        Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, "Asfalt yılı kapsamında Başkan Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile şehrin dört bir yanında eş zamanlı olarak çalışmaların yürütüleceği ve vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağına kavuşması için ekiplerin gece gündüz sahada olacaktır" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler