Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Barosu avukatlarından Av. Şevval Boydak, Elazığspor Başkent Gözgözler Akademi FK maçının hakemi Metin Ateş ve yardımcıları hakkında suç duyurusunda bulundu.

        Elazığ Barosu avukatlarından Av. Şevval Boydak, TFF 3. Lig 1. Grup 19. haftasında oynanan Elazığspor Başkent Gözgözler Akademi FK karşılaşmasında sergiledikleri kötü yönetim nedeniyle hakem Metin Ateş ve yardımcıları hakkında kişisel olarak Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

        Av. Şevval Boydak, şikayet dilekçesinde karşılaşmanın hakemi Metin Ateş ve yardımcılarının 'Görevi Kötüye Kullanma, Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama, 6222 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarını işlediklerini iddia etti.

        Boydak, basında çıkan haberleri de delil göstererek, iddiasını güçlendirip Elazığspor’un haksızlığa uğradığını ve sahada bulunan bordobeyazlı futbolcuların sağlıklarının da tehlikeye atıldığını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler