Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin BOŞANIYORLAR! Emine Ün Tolga Karakaş ile ayrılığı bu sözlerle duyurdu - Magazin haberleri
        1

        Emine Ün-Tolga Karakaş çiftinden ayrılık haberi geldi. İkili, 9 yıllık evliliklerini sonlandırmaya hazırlanıyor. 43 yaşındaki Ün, eşi ile boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

        2

        "DUALARIMIZ HER ZAMAN BİRDİR"

        Ünlü oyuncu, "Her şey insanlar için... Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik. Bu dünyada ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" ifadelerini kullandı.

        3

        "EN GÜZEL YILLAR SENİN OLSUN"

        Ün, 8 Ocak'ta eşinin doğum gününü, "En güzel yıllar, en güzel yaşlar sağlıkla ve gönlünün dilediği gibi senin olsun inşallah aşkım benim. Hep, hep mutluluklarla yaşa. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun" sözleriyle kutlamıştı.

        4

        "ALLAH'IM NİCELERİNİ NASİP ETSİN" DEMİŞTİ

        Ün, 8. evlilik yıl dönümlerinde ise, "Aşkla geçen 8 sene... Allah'ım nicelerini nasip etsin inşallah. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Oyuncu Emine Ün, ilk evliliğini 2004 yılında meslektaşı Emre Kınay ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten Duru isminde kızları dünyaya gelmişti. İkili, 30 Mart 2009 tarihinde boşanmıştı.

        Ün, şimdilerde 17 yaşında olan kızı Duru ile pozlarını sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ