Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emine Ün koronavirüse yakalandı - Magazin haberleri
        1

        Uyarlaması Nejat Uygur'a ait olan 'Süt Kardeşler' izleyici ile buluşmaya hazırlanıyordu. 18 Ağustos'ta perde açacak olan oyun, Emine Ün'ün koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelendi.

        2

        "ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ"

        Behzat Uygur yaptığı açıklamada, "Sayın Emine Ün'ün koronavirüs nedeni ile yakalandığı rahatsızlığından dolayı oyunumuzu 1 Eylül 2021 Çarşamba gününe ertelemek zorunda kaldık. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ağustos itibariyle biletlerinizi yeni tarihli biletlerle değiştirebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        3

        "MAALESEF TEST SONUCUM POZİTİF"

        Emine Ün de sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Heyecanla seyircimizle buluşmayı beklerken, maalesef covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda iyileşeceğim. Güzel mesajlarını, dileklerini ileten tüm tanıdığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim." dedi.

        4

        BOŞANMA KARAR ALDI

        Oyuncu Emine Ün, 2012 yılında evlendiği Tolga Karakaş ile boşanma kararı almıştı. Ün, konuyla ilgili, "Tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "DUALARIMIZ HER ZAMAN BİRDİR"

        Ünlü oyuncu, "Her şey insanlar için... Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik. Bu dünyada ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Emine Ün, ilk evliliğini 2004 yılında meslektaşı Emre Kınay ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten Duru isminde kızları dünyaya gelmişti. İkili, 30 Mart 2009 tarihinde boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ